Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sweetfx

Kieep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wie ktoś skąd mogę wziąć sweetfx,i wytłumaczyć co mam zrobić żeby to działało?

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

CZY TO TAKIE TRUDNE WPISAĆ W GOOGLE SWEETFX ??????????? 28974328937492873 ODPOWIEDZI, 293874289374 DOWNLOAD LINKÓW, ALE NIE, TRZEBA ZAPYTAĆ NA FORUM XDDD

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Po to jest forum żeby pytać sie o takie rzeczy, a ostatnie co pobralem z neta z filmikiem nie działa pozdro De**lu

Opublikowano

Pobierz, wklej zawartość do głównego folderu Warz. Włącz grę i włala ! Włączać i wyłączać można klawiszem F12. Używałem SweetFIX w Brutal Legend ;P

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Wkleiłem zawartość ale to nie wystarcza, na filmiku koleś otwierał config i miał wybrać gre w której chciał używać sweetfx, a mi nie chce sie otworzyć :/

Opublikowano

Yhy, coś chyba nie tak ;) Na sweetfx nic nie musisz otwierać. Wystarczy, że wrzucisz. Spróbuj ściągnąć inny. Może ten jest zrypany, lub może to wina Hammerpointu i ich patchy ;)

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...